المقاديـــــــــــر ..
نص لحمه مفرووم ..
2 بصل مفروم ..
3 فصوص ثوم ..
بهارات + ملح + كاري + ليمون اسود ..
بقدونس + كزبره .. (( او واحد منهم ))
6 بطاطس متوسطه مسلووقه ..
ملح + فلفل اسود وحار ..
قشطه + 3 ملاعق جبن سايل + 2 ملعقتين مايونيز << يمكن الاستغناء عنه ..
الطريقــــــــــــــــــــــه ..
نقلب اللحمه مع فص الثوم .. بدون اضافه زيت لان لحمه تطلع زيت
ثم نضيف له البهارات ,والبصل ..
ونتركه حتى يتسبط ..
بعد سلق البطاطس نضيف له الملح والفلفل الاسود والحار ..
ثم نضف في صينيه بايركس نص مقادر البطاطس
ثم لحمه المفورمه وفوقها الكزبره والبقدونس
ثم باقي البطاطس ..
وبالاخير خلطه الصوص وتدخل الفرن ..
ومن ثم تقدم ..
زووووووووووم لطبقات ..