طريقة عمل بسكوت العجوه
نوع الوصفة: حلوياتمحتوى الوصفة: معجناتدرجة الصعوبة: سهلةخصائص: محببة للاطفال تاريخ الاضافة: 11-6-2011الاضافة بواسطة: رهف بو
--------------------------------------------------------------------------------
ادوات الطبخة
اضيفيها الى وصفاتك المفضلة! اطبعيها! احفظيها على جهازك!ارسليها لصديقة!
--------------------------------------------------------------------------------
احصائيات الطبخة
مرات المشاهدة: 978 مفضلة لدى: لا احد بعد مرات الحفظ: 9 مرات الطباعة: 4 مرات الارسال: 0
--------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------
الكمية تكفي: 12 شخصاوقت التحضير: 30 دقيقةوقت الطهي: 30 دقيقة المقادير: 3 اكواب دقيق كوب سمن معلقه سكر 2 ملعقة كبيرة سمسم مقدار ملح معلقه خميره مقدار لبن التحضير: انا سخنت اسمنه مش تتحرق يعني و على اخري وبعدين ضيفت السمسم مع الدقيق ورشة الملح وبعدين ضفت السمنه ليهم وعجنت شويه بالمعلقه وكنت مجهزه الخميره والسكر مع بعض مع شوية ميه دافيه مش كتير ربع كوب وبعدين ضيفتها للعجين وكملت عجن بايدي لو احتجت دقيق ضيفي لحد ما تبقي متماسكه بس مش اوي يعني وبعدين سيبتها ترتاح في المطبخ 45 دقيقه كانت خمرت وتتضاعفت في الوقت ده كنت سيحت العجوه في شويه سمنه وبعدين شغلت الفرن علي 180 والرف الاوسط وشكلت العجينه وشكلت العجوه علي شكل اسطوانه او حبل وحطيتها في نص العجينه ولفيت العجينه عليها وقطعتها ورصيتها في الصينيه ودهنت الوش ببيض مع لبن وسنة بن وبعدين رشيت عليها سمسم الطبخ: تدخل الفرن حتى الاحمرار
نوع الوصفة: حلوياتمحتوى الوصفة: معجناتدرجة الصعوبة: سهلةخصائص: محببة للاطفال تاريخ الاضافة: 11-6-2011الاضافة بواسطة: رهف بو
--------------------------------------------------------------------------------
ادوات الطبخة
اضيفيها الى وصفاتك المفضلة! اطبعيها! احفظيها على جهازك!ارسليها لصديقة!
--------------------------------------------------------------------------------
احصائيات الطبخة
مرات المشاهدة: 978 مفضلة لدى: لا احد بعد مرات الحفظ: 9 مرات الطباعة: 4 مرات الارسال: 0
--------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------
الكمية تكفي: 12 شخصاوقت التحضير: 30 دقيقةوقت الطهي: 30 دقيقة المقادير: 3 اكواب دقيق كوب سمن معلقه سكر 2 ملعقة كبيرة سمسم مقدار ملح معلقه خميره مقدار لبن التحضير: انا سخنت اسمنه مش تتحرق يعني و على اخري وبعدين ضيفت السمسم مع الدقيق ورشة الملح وبعدين ضفت السمنه ليهم وعجنت شويه بالمعلقه وكنت مجهزه الخميره والسكر مع بعض مع شوية ميه دافيه مش كتير ربع كوب وبعدين ضيفتها للعجين وكملت عجن بايدي لو احتجت دقيق ضيفي لحد ما تبقي متماسكه بس مش اوي يعني وبعدين سيبتها ترتاح في المطبخ 45 دقيقه كانت خمرت وتتضاعفت في الوقت ده كنت سيحت العجوه في شويه سمنه وبعدين شغلت الفرن علي 180 والرف الاوسط وشكلت العجينه وشكلت العجوه علي شكل اسطوانه او حبل وحطيتها في نص العجينه ولفيت العجينه عليها وقطعتها ورصيتها في الصينيه ودهنت الوش ببيض مع لبن وسنة بن وبعدين رشيت عليها سمسم الطبخ: تدخل الفرن حتى الاحمرار