Anime Lovers
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

Anime Loversدخول

descriptionططريقة عممل وتحضضير السوبيا  Emptyططريقة عممل وتحضضير السوبيا

more_horiz
آلسسلآم عليكم ورحمة آلله وبكرآظته

طرييقة عممل وتحضيير السوبيا

السوبيا
المقادير:
نصف كوب لبن نيدو ( بدون ماء من العلبة على طول )+نصف كوب نشا +كيلو سكر +2 ظرف فانيليا +1/2 كيلو لبن سائل يعني كوبيتين بس كبار +نقطة واحدة روح جوز الهند او حسب الطعم لان في ما بيكونش نوعه كويس+20 كوب ماء
الطربقة :
هاتى اناء كبير زى حلة اللى حنعمل فيها السوبيا ضعي فيها السكر و بودرة النيدو و الفانيليا و افضلى اخلطيهم بمعلقة او بعصاية كويس قوى قوى على الناشف (ودى اهم خطوة فى الموضوع كله لمدة 1/4 ساعة ما تقلش ابدا )وانا باضربهم في الكبة ضعى الحليب السائل و نقطة ريحة جوز الهند و قلبى كويس قوى لمدة 5 دقائق ضيفى الماء كله واخلطى كله مع بعض كويس بالتقليب برضه و بالهنا والشفا
ملحوظة :ريحة جوز الهند عبارة عن زجاجة صغيرة بتتباع فى السوبر ماركت او محلات الجملة وسعرها جنية و نص بس ممكن وضع كمية مناسبة للاستخدام فى زجاجة فى الثلاجة و الباقى حطية فى اكياس نايلون فى الفريزر و اسحبى منهم سواء فى رمضان او الايام العادية و طعمها هو هو كانها لسة معمولة

وبآلهنآء وآلشفآء

descriptionططريقة عممل وتحضضير السوبيا  Emptyرد: ططريقة عممل وتحضضير السوبيا

more_horiz
مشكووووووورة

descriptionططريقة عممل وتحضضير السوبيا  Emptyرد: ططريقة عممل وتحضضير السوبيا

more_horiz
يم يم

مييرسسي دلوول

descriptionططريقة عممل وتحضضير السوبيا  Emptyرد: ططريقة عممل وتحضضير السوبيا

more_horiz
واااااااي
يسلمووووووووووو
الله
يشهوي
الله يعطيك العافيه

descriptionططريقة عممل وتحضضير السوبيا  Emptyرد: ططريقة عممل وتحضضير السوبيا

more_horiz
واااااااي
يسلمووووووووووو
الله
يشهوي
الله يعطيك العافيه

descriptionططريقة عممل وتحضضير السوبيا  Emptyرد: ططريقة عممل وتحضضير السوبيا

more_horiz
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
privacy_tip صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
power_settings_newقم بتسجيل الدخول للرد